Депутатите с първо редовно заседание за тази седмица. Като първа точка

...
Депутатите с първо редовно заседание за тази седмица. Като първа точка
Коментари Харесай

ПП-ДБ ще предложат управленска програма на другите партии - започват от ГЕРБ


Депутатите с първо редовно съвещание за тази седмица. Като първа точка в него беше записано приемането на устав за работата на Народното събрание. В пленарната зала се стигна до напрежение. А в коридорите от " Продължаваме промяната-Демократична България " оповестиха, че ще приготвят програма за състав на кабинет и ще я обсъдят с партиите.

" Това, което ние ще създадем, е да създадем такава стратегия и да я обсъдим с другите партии в Народното събрание. Ще стартираме с ГЕРБ като първа политическа мощ ", сподели в коридорите акад. Николай Денков от ПП-ДБ.

" Ние към този момент не сме канени да участваме в това оформящо се болшинство сред първите сили и по тази причина към този момент сме съпротива. Виждаме диалози, желаеме да стигнем до разговор, стигнем ли до разговора, ще има потребност от Движение за права и свободи ”, сподели Мустафа Карадайъ ", ръководител на Движение за права и свободи.

" Поставени са в доста тежка невъзможност от личните си гласоподаватели. Аз в случай че съм на тяхно място, ще поддържа гласоподавателите си, а няма да поддържа ГЕРБ ", показа Костадин Костадинов, ръководител на " Възраждане ".

 

Повече вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР